Onda: Onda tramita ms de 15.000 bons descompte en el comer i hostaleria local durant la primera setmana de la campanya


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197911_123295/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-05-2021
Onda tramita ms de 15.000 bons descompte en el comer i hostaleria local durant la primera setmana de la campanya

A penes una setmana desprs d'activar la campanya 'Bono + *Comer', l'Ajuntament d'Onda ja ha tramitat ms de 15.000 bons descompte, per valor de 10 euros i dos per persona, que els empadronats a la ciutat poden utilitzar en el comer i hostaleria local. Hui dia ja s'han canviat un total de 1.750 bons en el 90% dels establiments adherits.

Unes xifres que demostren "l'excellent acolliment que est tenint aquesta iniciativa tant per part dels vens com dels comeros i bars, ja que ja hem tramitat el 60% del total dels bons en els primers dies", segons l'edil de Promoci Econmica, Maria *Baila. Cal recordar que el govern municipal inverteix un total de 250.000 euros en aquest projecte l'objectiu del qual s fer costat al comer, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandmia.

Els bons es poden sollicitar i descarregar a travs de la web bonos.onda.es, encara que el consistori tamb ha habilitat un punt fsic a la Casa de la Cultura per a aquells vens que no disposen d'Internet o tinguen dificultats. Aix mateix, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a travs del mail bonos@onda.es o telfon 664570034.

Desprs d'iniciar sessi en la web bonos.onda.es, cada beneficiari podr usar fins al 31 de juliol el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas d'aportar els dos bons, per ms de 40 euros. Desprs, l'Ajuntament reintegrar la quantia als establiments i, per a aix, habilitar cinc perodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny, juliol, agost i setembre. Els bons sn nominatius i intransferibles.

Quatre lnies d'ajuda

En parallel, l'equip de govern que lidera *Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres lnies d'ajudes destinades al fet que empreses, comeros i autnoms locals puguen fer front a la crisi del Covid-19. En concret, a ms del bo comer, ja poden presentar les sollicituds per al Pla Parntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractaci de persones desocupades. La inversi total s de 1,2 milions d'euros.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana