Onda: Onda aprova el pagament del xec guarderia a 155 famlies amb una inversi total de 103.000 euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197926_123308/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-05-2021
Onda aprova el pagament del xec guarderia a 155 famlies amb una inversi total de 103.000 euros

L'Ajuntament d'Onda ha aprovat per Junta de Govern el pagament de les ajudes del xec guarderia a 155 famlies ondencs per un import total de 103.180 euros. Es tracta del pla d'ajudes que es va comprometre l'alcaldessa, Carmina Ballester, a augmentar un 20% la subvenci per a totes les famlies, passant de 50 a 60 euros. Com a gran novetat, aquest curs s'ha duplicat l'import, fins als 100 euros, per a les famlies monoparentals o amb els progenitors en situaci de desocupaci.

Aix, un total de 153 famlies amb fills matriculats d'entre 0 a 3 anys en un centre d'educaci infantil de la ciutat rebran durant els prxims dies 660 euros per a fer front a les despeses del curs. Per part seua, dues famlies monoparentals rebran un total de 1.100 euros enguany.

Amb aquesta nova convocatria d'ajudes es ratifica el comproms del govern municipal per doblegar l'aposta per la conciliaci laboral i per dotar de ms oportunitats a les famlies ondencs.

En aquests moments difcils hem d'estar ms que mai al costat de les famlies ondencs i dels ms xicotets, oferir-los recursos i ajudar-los a conciliar, alhora que incentivem l'escolaritzaci en els centres educatius d'Onda, els qui demostren dia a dia la seua gran professionalitat, ha apuntat l'edil de Formaci i Educaci, Estela Badenes.

Pacte Tots per Onda
Cal recordar que l'objectiu de fomentar i reforar la conciliaci familiar i laboral era un dels punts reflectits en el Pacte Tots per Onda, consensuat per totes les forces socials, econmiques i poltiques de la ciutat i aprovat per unanimitat en el Ple per tots els grups poltics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana