Onda: Onda suma oportunitats al comer local i ofereix formaci gratuta per a millorar els seus negocis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197933_123315/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 12-05-2021
Onda suma oportunitats al comer local i ofereix formaci gratuta per a millorar els seus negocis

L'Ajuntament d'Onda continua apostant per sumar oportunitats al comer local i ofereix formaci gratuta per a millorar els seus negocis i adaptar-se a les noves tendncies del mercat en distribuci, venda directa i en lnia. Aix, el consistori ha convocat el taller Com i on comercialitzar el teu producte, una activitat prctica dirigida a aquelles persones amb idees de negoci i orientada al desenvolupament d'habilitats i coneixements que permeten a empresaris o nous emprenedors conixer millor el mercat i els clients, aix com les formes ms profitoses d'arribar a aquests i aconseguir un creixement del negoci.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que a travs d'iniciatives com aquesta des del govern municipal volem ajudar a fer realitat grans idees i que el talent ondenc revertisca un noves oportunitats.

La formaci tindr una duraci de 8 hores, distribudes entre el 24 i 26 de maig, de 15.30 a 19.30 hores, en el Centre d'Inserci Laboral, Onda Inserida. En ella es tractaran continguts com la definici i classificaci dels diferents tipus de canals de distribuci, els agents comercials i representants, la distribuci a travs d'intermediaris majoristes i/o minoristes, la venda directa i En lnia, logstica i les condicions comercials.

Inscripci
Les persones interessades a participar en el curs poden inscriure's, fins al 20 de maig, a travs del segent enlla: https://bit.ly/2spo6uy. s imprescindible estar empadronat/a a Onda.

Tamb collaboren en aquesta iniciativa el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castell (CEEI) i la Diputaci de Castell a travs del Centre de Dinamitzaci Econmica i Social (CEDEIXES).Tamb collaboren en aquesta iniciativa el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castell (CEEI) i la Diputaci de Castell a travs del Centre de Dinamitzaci Econmica i Social (CEDEIXES).

Onda Emprn
En aquesta mateixa lnia, el setembre passat Onda s'aliava amb el *CEEI amb l'objectiu de potenciar el talent local, generar noves oportunitats i sumar ocupacions de qualitat a travs del servei Onda Emprn. Aix doncs, els vens i venes que estiguen interessats en el servei noms han d'accedir a la web municipal www.onda.es i sollicitar cita prvia. L'horari d'atenci al pblic s els dimarts i dijous a la Casa de la Cultura. Hui dia, sn 32 les persones que han rebut els serveis d'Onda Emprn.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana