Onda: Onda obri la inscripci de lEscoleta dEstiu que donar servei totes les vacances per a fomentar la conciliaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197956_123336/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/5/197956_123336/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 16-05-2021
Onda obri la inscripci de lEscoleta dEstiu que donar servei totes les vacances per a fomentar la conciliaci

L'Ajuntament d'Onda obri el perode d'inscripci per a lEscoleta dEstiu, la qual cobrir tot el perode vacacional dels alumnes fins a l'inici del prxim curs amb l'objectiu de facilitar la conciliaci laboral i familiar entre els ondencs.

Aix, des del 17 al 23 de maig els pares i mares podran realitzar la pre-inscripci a travs de la web municipal www.onda.es Desprs, es publicar la llista provisional d'admesos a partir del 28 de maig i del 31 de maig al 6 de juny s'habilitar la matrcula telemtica. Finalment, el 18 de juny se celebrar una reuni informativa, de manera telemtica, amb tots els matriculats.

LEscoleta d*Estiu es dur a terme en tres installacions diferents: el collegi Baltasar Rull, que acollir lEstiu dArt; el Museu del Taulell Manolo Safont, on es dur a terme lEstiu de Cermica; i el pavell polifuncional, seu de lEstiu esportiu. L'horari ser de 9 a 13 hores de dilluns a divendres, encara que l'Ajuntament habilitar el servei d'acolliment, sense cost afegit, de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores.

La regidor d'Educaci, Estela Badenes, ha presentat aquesta nova iniciativa i ha destacat des d'aquest equip de govern hem treballat per tirar avant amb totes les mesures sanitries aquesta activitat fonamental per a garantir la conciliaci de les famlies ondencs durant l'estiu.

Tarifes i bonificacions
L'Ajuntament subvenciona lEscoleta dEstiu a totes les famlies i mant les tarifes i bonificacions respecte a l'anterior edici. El preu general per a un fill nic srria de 3,60 euros/dia, si s el segon germ, ser de 2,88 euros/dia i si sn famlia nombrosa, monoparental, d'acolliment o educadora ser 2,70 euros/dia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana