Onda: El Ple d'Onda aprova per unanimitat la constituci de la primera Entitat de Gesti i Modernitzaci de la provncia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198109_123465/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 09-06-2021
El Ple d'Onda aprova per unanimitat la constituci de la primera Entitat de Gesti i Modernitzaci de la provncia

El Ple d'Onda ha aprovat definitivament, i per unanimitat, la constituci de la primera Entitat de Gesti i Modernitzaci (EGM) de la provncia de Castell, i quarta de la Comunitat, en el polgon Sud-13 Entre Ros. Aquesta associaci naix amb l'objectiu de millorar les infraestructures del polgon, augmentar la qualitat dels serveis i captar noves inversions i plans d'ajuda i competitivitat empresarial. Tot aix a travs de la collaboraci pblic-privada amb el govern municipal, que ja s'ha comproms a realitzar una adequada conservaci, manteniment, vigilncia, neteja i prestaci de serveis bsics que suposen una millora i modernitzaci de l'rea industrial.

L'equip de govern, al costat de l'empresa Gaindustriales, ha impulsat aquest procs en el qual ha integrat a 37 propietaris de les parcelles d'aquesta rea industrial de 2,5 milions de m i en la qual se situen grans empreses del sector logstic i cermic. De manera escalonada, l'Ajuntament continuar treballant en la modernitzaci de la resta d'rees industrials per a aconseguir tamb aquesta acreditaci que garanteix la qualitat i millors serveis.

Seguint amb la poltica d'atraure noves inversions, en la sessi plenria tamb s'ha aprovat l'ampliaci de la bonificaci del 50% en l'Impost sobre Construcci, Installacions i Obres (ICIO) per a tots els polgons que aconseguisquen la certificaci d'rea industrial avanada.

Des del govern municipal continuem escoltant i treballant per ser tils a les nostres empreses en aquelles mesures que podem prendre amb l'objectiu de fomentar l'arribada de noves inversions i consolidar ocupacions en el municipi, ha apuntat el regidor d'Hisenda i Ocupaci, Salvador *Aguilella.

Abonament cultural jove
D'altra banda, la corporaci municipal tamb ha aprovat per unanimitat la modificaci de l'ordenana fiscal reguladora de la taxa per a la prestaci del servei d'espectacles al teatre Mnaco, recinte multiusos, sala La *Cassola i pavell Vctor Cabedo. Segons ha explicat la responsable de Cultura i Festes, Maria Prada de Conflent, aquesta iniciativa permetr, entre altres coses, posar en marxa l'abonament cultural jove pel qual els *ondenses d'entre 16 i 30 anys es podran beneficiar durant tot l'any d'un descompte en tots els esdeveniments organitzats per l'Ajuntament en el teatre Mnaco i a la sala La *Cassola.

Tal com ens vam comprometre estem duent a terme poltiques per al foment de la cultura entre el pblic ms jove. Amb aquest carnet els ondencs podran gaudir de la millor cultura amb un preu redut, ha explicat Prada de Conflent.

El consens, protagonista
Cal destacar que els sis punts de l'ordre del dia del Ple han sigut aprovats tots per unanimitat, amb els vots favorables de tots els grups poltics. La sessi ha sigut presidida per la portaveu de l'equip de govern, Elena Albalat, en substituci de l'alcaldessa Carmina Ballester per baixa mdica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana