Onda: Onda premia als millors expedients acadmics del curs escolar 2019/2020


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198123_123477/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-06-2021
Onda premia als millors expedients acadmics del curs escolar 2019/2020

L'Ajuntament d'Onda ha reconegut, en un senzill acte que es va haver d'ajornar per la pandmia, als nou alumnes i alumnes ondencs que van aconseguir el premi de conselleria d'Educaci al rendiment acadmic durant el curs escolar 2019/2020.

Aix, per part del Collegi Verge del Carmen s'ha premiat a Irene Blzquez Gmez i Neus Guillamn Serrano; mentre que els millors expedients del *CEIP Miralcamp els han aconseguits David Dean Butcovan i Marisela Gustems Escrig. Del collegi Pio XII s'ha reconegut a Hugo *Arrando Palomeque, a Leyre Xavo Lpez i a Arantxa Pesquera Marcilla. Finalment, del centre Maria Rosa Molas han aconseguit reconeixement en Educaci Secundria Obligatria (ESO) les alumnes Marta Cerezuela Piquer i Laura Pradas Beltrn. A tots ells, a ms, se'ls ha entregat un xec per valor de 50 euros i un obsequi.

La regidora d'Educaci i Formaci, Estela Badenes, ha sigut l'encarregada de presentar l'acte, que ha tingut lloc a la sala La Cassola, i ha destacat que s just reconixer l'esfor, treball i talent dels joves ondencs que sn un exemple per als altres. Des de l'Ajuntament sempre estarem al costat de l'excellncia educativa, perqu l'educaci s la millor garantia per a una societat millor. En representaci de la Conselleria d'Educaci ha assistit Marisol Gonzalez.

Projecte educatiu-emocional
En parallel, des de l'rea d'Educaci i Formaci s'est duent a terme un programa educatiu-emocional i de dinamitzaci social en el temps lliure dirigit a la poblaci infantil i adolescent de la ciutat, d'entre 6 a 14 anys, que han patit episodis d'angoixa, ansietat o conductes asocials provocades per la situaci de pandmia.

Es tracta d'una iniciativa, subvencionada per la Generalitat Valenciana, que persegueix oferir pautes i recursos de suport emocional i social, a travs d'activitats dirigides per professionals, a fi de millorar la salut, tant fsica amb hbits saludables com psicolgica, d'aquells estudiants la conducta dels quals s'ha vist afectada durant els ltims mesos per l'estat d'alarma sanitria.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana