Onda: L'Ajuntament duu a terme un cicle musical de la m de les societats musicals locals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198146_123500/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198146_123500/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/6/198146_123500/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-06-2021
L'Ajuntament duu a terme un cicle musical de la m de les societats musicals locals

Centenars d'ondencs i visitants han pogut gaudir dels grans xits del mtic grup Mocedades, acompanyats per l'Onda Big band, en el primer concert de Juny Musical, el nou cicle estival que ha posat en marxa l'Ajuntament d'Onda.

Aix, el recinte multiusos de la localitat ha acollit aquest primer espectacle que ha comptat amb totes les mesures davant la pandmia de la Covid-19 com a aforament limitat, accessos i eixides controlades, i un protocol de seguretat.

La tinenta d'alcalde de Cultura i Festes, Mara Prada de Conflent, ha valorat molt positivament el bon acolliment del pblic d'aquest cicle i ha assenyalat que hem organitzat aquests concerts per a garantir que els *ondenses puguen tornar a gaudir de la cultura de manera segura.

Prximes dates

Versus
El 19 de juny els ondencs podran veure i escoltar en directe als cantants Daniel Diges i Gernimo Rauch, qui portaran fins al municipi ondenc el seu espectacle Versus, un concert simfnic que comptar amb la collaboraci de la Societat Artstic Musical Vila dOnda (SAMVO).

Les entrades per a aquest espectacle sn gratutes i poden reservar-se en https://entrades.onda.es. Cal destacar que aquest concert t una finalitat benfica, ja que en els accessos es realitzar un donatiu de 2 que aniran destinats ntegrament a *Karit, solidaris per la pau i *Delwende, al servei de la vida.

Tornar per a cantar-ho
El reconegut cantautor Vctor Manuel posar el fermall d'or a aquest cicle musical, pujant-se a l'escenari el 26 de juny per a recordar els mtics xits que li han acompanyat al llarg de la seua vida professional i personal.

Les persones interessades a adquirir les entrades podran fer-ho per un preu de 12 , en la taquilla del Teatre Mnaco d'Onda, els dies 16 i 17 de juny.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana