Onda: Onda consensua amb els clubs el nou circuit del Pump Truck per a bicicletes i patins que construir enguany


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198155_123509/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-06-2021
Onda consensua amb els clubs el nou circuit del Pump Truck per a bicicletes i patins que construir enguany

L'Ajuntament d'Onda est ultimant el projecte del nou circuit Pump Truck per a bicicletes i patins que construir al costat del skate park i, abans de traure a licitaci aquesta nova installaci esportiva municipal, ha decidit consensuar el circuit amb els futurs usuaris.

Aix, els regidors de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, i d'Esports, Jose Vicente Iserte, han mantingut una reuni amb els representants del club de patinatge OndaWheel, de ciclisme, Sepelaco i Btt Onda, i de Motocrs amb l'objectiu d'explicar-los de primera m el projecte i recollir les seues propostes i opinions per a definir el circuit final. A ms, aquesta installaci tamb comptar amb una pista Pump Truck infantil, amb menys longitud i pendents menys pronunciades, i una zona de jocs per als ms xicotets. El pressupost total de l'actuaci, que el govern municipal preveu licitar en breu, ascendeix a 165.000 euros.

"s fonamental escoltar als qui usaran aquesta nova installaci per a adaptar el projecte a les seues necessitats, al final els ciclistes i patinadors sn els qui millor poden definir la pista en la qual entrenaran i volem ajustar el projecte a les seues necessitats", ha explicat Pastor.

Tres nous parcs infantils
En la lnia de millorar les installacions esportives i infantils de la ciutat per a sumar qualitat de vida als *ondenses, el consistori est ha installat tres nous parcs infantils en la plaa Espanya, el parc de la *Panderola i el carrer Luxemburg, ja que aquesta zona mancava d'aquest espai per als ms xicotets i era una reivindicaci histrica dels vens. A ms, l'Ajuntament est invertint cada any en la millora d'espais esportius, com la remodelaci de la piscina coberta municipal o l'antic pavell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana