Onda: Onda dona a conixer la nova ordenana d'animals de companyia amb una original campanya i obsequis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198242_123588/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 23-06-2021
Onda dona a conixer la nova ordenana d'animals de companyia amb una original campanya i obsequis

L'Ajuntament d'Onda i la Policia Local han iniciat una campanya informativa per a donar a conixer a la ciutadania la nova ordenana sobre protecci, benestar i tinena d'animals de companyia i gossos potencialment perillosos que entrar en vigor el 28 de juny.

Aix, del 22 al 24 de juny, s'ha habilitat un punt d'informaci en el *raval de San Jos perqu els *ondenses puguen acostar-se, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 19.00 h, a inscriure a les seues mascotes i recollir un obsequi.

Cal destacar que el Ple de l'Ajuntament va aprovar la creaci d'un registre municipal de tots els gossos de la localitat. Per tant, els propietaris que tinguen registrats als seus gossos en el Registre Informtic Valenci d'Identificaci Animal (*RIVIA) ja poden acudir al *raval de San Jos a inscriure a les seues mascotes en el registre municipal, presentant una fotocpia de la cartilla sanitria o passaport de l'animal, i una fotocpia de la documentaci del microxip.

Des del consistori s'obsequiar a tots els vens que presenten la documentaci amb una botella neta miccions i bosses higiniques per a fomentar la convivncia ciutadana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana