Onda: Onda rep a la campiona d'Espanya d'aiges obertes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198401_123726/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-07-2021
Onda rep a la campiona d'Espanya d'aiges obertes

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el regidor de l'rea d'Esports, Jos Vicente Iserte, han rebut aquest mat a l'Ajuntament a la campiona d'Espanya d'aiges obertes, Elena Cardona Bojados, desprs de guanyar en la seua categoria en la distncia de 3.000 metres en l'XI Campionat d'Espanya que es va realitzar en el Llac de Baoles de la provncia de Girona.

Cal destacar que era la primera ocasi en la qual competia en aiges obertes, per no l'nic assoliment que ha aconseguit aquesta *ondense ja que recentment tamb ha obtingut una medalla de plata en la prova de 200 estils del Campionat d'Espanya Mster.

Com a mostra d'agrament, se li ha fet lliurament d'un detall, realitzat a m pels usuaris del Centre Ocupacional El Vaig moldre, en el qual es representa la torre del moro, un dels emblemes del Castell de les 300 Torres.

Ballester ha aprofitat l'ocasi per a felicitar la ondenca pels seus assoliments i li ha animat a continuar sent una ambaixadora del municipi en les seues futures competicions esportives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana