Onda: Onda installa tres cors per a recollir taps de plstic i reciclar-los en mobiliari urb


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198497_123806/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198497_123806/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 05-08-2021
Onda installa tres cors per a recollir taps de plstic i reciclar-los en mobiliari urb

Onda ha comenat el dia hui amb tres grans cors metllics al carrer Salvador Barri, plaa Espanya i Avinguda Serra Espad. Es tracta de tres estructures que fan la funci de contenidor de taps de plstic que, desprs, seran reutilitzats per a construir nou mobiliari urb sostenible per a la ciutat.

L'rea de Ciutat Saludable i Sostenible ha impulsat aquesta original iniciativa amb l'objectiu de promoure el reciclatge d'aquests plstics per a donar-los un nou s al servei dels vens. Amb aquest material, una empresa s'encarregar de recollir-los i transformar-los en bancs, papereres, jardineres o banquets que l'Ajuntament installar a la ciutat.

L'alcaldessa, Carmina Ballester, i l'edil de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ja han depositat els primers taps. El regidor ha destacat que hui fem un pas ms en la nostra aposta per deixar una ciutat ms sostenible a les futures generacions, i per a aix fem una crida a tots els vens per a guardar els taps de plstic i depositar-los en aquest contenidor per a donar-los un nou s.

Onda 2030
Aquesta acci s'emmarca en el pla d'acci Onda 2030, en compliment amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l'ONU, el full de ruta de la qual va presentar el govern municipal en una jornada pblica celebrada en el Museu del Taulell la setmana passada. Un projecte que ha comptat amb la participaci de ms de 80 representants venals i associacions locals.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana