Onda: Onda avana en la seua aposta per la mobilitat sostenible i installa tres prquings per a patinets


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198527_123830/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 08-08-2021
Onda avana en la seua aposta per la mobilitat sostenible i installa tres prquings per a patinets

L'Ajuntament d'Onda continua avanant en la seua aposta per impulsar la mobilitat sostenible a la ciutat i, desprs de construir la xarxa de 17 quilmetres de carrils bici i cicle calles per a bicicletes i patinets, ha installat tres aparcaments de per a patinets en la via pblica que inclouen *banqueta per a asseure's. Onda s la ciutat pionera a la provncia a installar aquest pioner mobiliari urb.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, van poder comprovar de primera m la utilitat d'aquests aparcaments que se situen en la plaa del Pla, al costat de l'Ajuntament, en l'avinguda Serra d*Espad, al costat del Collegi Miralcamp, i al carrer Paris, entre el Museu del Taulell i l'institut.

Des del govern municipal treballem per fer cada dia ms fcils els desplaaments amb bicicleta o patinet per la nostra ciutat. L'objectiu s crear infraestructures perqu els vens tinguen l'opci de substituir a poc a poc l's de vehicles privats per uns altres ms sostenibles, ha assenyalat Pastor.

Projecte europeu

El projecte Carrils Bici Onda Mobilitat Saludable, cofinanat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), ha completat la xarxa cicloturista ja existent en el nucli urb i, d'altra banda, ha connectat la ciutat amb el carril bici que transcorre parallel a l'autovia, en el baixador de Betx. Hui dia, Onda suma una longitud total de 17 quilmetres de trams de carril bici interconnectats i que acosten al ciclista fins a la Serra *Espadn, on poden gaudir de sendes i rutes senyalitzades.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana