Onda: Onda incorpora l'educaci en igualtat en les activitats estiuenques per a conscienciar als joves


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198564_123863/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 12-08-2021
Onda incorpora l'educaci en igualtat en les activitats estiuenques per a conscienciar als joves

La unitat d'Igualtat de l'Ajuntament d'Onda est duent a terme una intervenci socioeducativa per als joves en El Casal *Jove amb la finalitat de conscienciar i educar en igualtat a travs de diversos tallers i jocs. Aix, les professionals del servei, realitzaran diferents sessions d'activitats durant els mesos d'estiu.

Aquests jocs es troben dins del projecte Jocs Quins bona ONDA! amb el qual es pretn, d'una forma amena i divertida, promocionar la igualtat de gnere entre la infncia i joventut.

La regidora d'Igualtat, Elena Albalat, ha explicat que el nostre objectiu s educar en una igualtat real i efectiva als xiquets i xiquetes d'Onda perqu cresquen en una societat amb igualtat de drets i oportunitats.

En tot moment, els tallers han estat supervisats per la promotora d'Igualtat de l'Ajuntament en collaboraci dels monitors del Casal *Jove per a garantir que l'activitat siga segura i complisca amb tots els protocols anti *covid.

Xarrades amb la Policia Local
D'altra banda, tamb s'han dut a terme xarrades a crrec de la Policia Local d'Onda amb el propsit que els ms xicotets puguen conixer les labors dels agents aix com unitats com la canina i la de vigilncia amb Dron.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana