Onda: Onda installa senyals amb valors educatius a les portes dels collegis pblics i concertats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198596_123891/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-08-2021
Onda installa senyals amb valors educatius a les portes dels collegis pblics i concertats

La regidoria d'Educaci de l'Ajuntament d'Onda aposta per la promoci de valors educatius pels carrers de la ciutat i ha installat uns originals senyals a les portes dels collegis pblics i concertats d'infantil i primria. Aix, els centenars d'alumnes i famlies que accedeixen cada dia als centres podran llegir en elles els valors de tolerncia, respecte, igualtat i solidaritat, els quals donaran la benvinguda al setembre al nou curs escolar.

"La nostra responsabilitat com a govern s educar als xiquets i xiquetes en la tolerncia, la igualtat i solidaritat, per tamb promoure que aquests valors, a ms d'en el collegi, tamb es transmeten a casa i als carrers", ha apuntat l'edil d'Educaci i Formaci, Estela Badenes.

Aquesta iniciativa se suma als pioners senyals en forma de cor que el consistori ja va installar a les portes dels collegis per a conscienciar sobre la violncia de gnere.

Escola oberta
D'altra banda, cal recordar que l'Ajuntament ha obert les inscripcions per al servei de *Escola *Oberta 2021/22 que presta en tots els centres educatius d'infantil i primria de la ciutat, tant pblics com concertats.

Aix, les famlies ja poden tramitar la sollicitud, b via sede electrnica amb certificat digital o b presencialment amb cita prvia en el *SAT. Tota la informaci sobre l'Escola Oberta es pot consultar en l'rea d'Educaci de la web municipal www.onda.es.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana