Onda: Onda rep ajudes per a les famlies monoparentals i l'adequaci de senderes municipals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198600_123895/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/8/198600_123895/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 14-08-2021
Onda rep ajudes per a les famlies monoparentals i l'adequaci de senderes municipals

La Federaci espanyola de municipis i provncies (FEMP) ha concedit a Onda dues ajudes, per import total de 10.000 euros, per a dur a terme el projecte de coordinaci de la criana en les ruptures de parelles amb filles i fills i, d'altra banda, per a adequar i dinamitzar noves senderes municipals. Totes dues actuacions s'emmarquen en l'estratgia de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, de la qual Onda forma part, per millorar la qualitat de vida dels vens.

D'aquesta manera, aquestes ajudes arriben per a complementar la lnia d'ajudes del govern municipal destinades a les famlies monoparentals, de les quals ja s'han beneficiat ms de 20 llars, amb l'objectiu que totes les famlies ondencs puguen disposar dels mateixos drets i oportunitats.

"En cap municipi pot haver-hi vens de primera i de segona, per aix ens posem al costat d'aquelles famlies amb circumstncies especials que ens han demanat ajuda perqu tots els *ondenses puguen disposar dels mateixos drets i oportunitats", ha destacat l'edil de Benestar Social, scar Valero.

90 quilmetres de senderes
Per part seua, l'ajuda de la *FEMP per a adequar senderes municipals servir per a reforar els treballs del consistori en la neteja, condicionament i revisi de la senyalitzaci d'alguns trams de la xarxa municipal que suma 90 quilmetres de senderes homologades per la Federaci d'Esports de Muntanya (FEMECV). La finalitat d'aquestes accions, encaminades a fomentar el turisme actiu, s mantindre en perfecte estat els camins i garantir el pas i la seguretat dels usuaris.

"Aquest reconeixement de la FEMP ens anima a continuar treballant amb tota la nostra obstinaci per a fer d'Onda una ciutat ms agradable per a viure i de la qual sentir-nos ms orgullosos", ha comentat el regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana