Onda: Onda impartir formaci en seguretat industrial de la m del Collegi d'Enginyers Tcnics Industrials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198629_123917/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 17-08-2021
Onda impartir formaci en seguretat industrial de la m del Collegi d'Enginyers Tcnics Industrials

L'Ajuntament d'Onda promou la conscienciaci i formaci en matria de seguretat industrial com a element clau per a previndre accidents en l'mbit laboral. Aix, de la m del Collegi Oficial d'Enginyers Tcnics Industrials i de Grau de Castell, el govern municipal impartir formaci gratuta en seguretat industrial a treballadors *ondenses amb l'objectiu d'informar i sensibilitzar sobre la importncia de complir amb la normativa vigent.

Totes dues institucions, representades per l'alcaldessa, Carmina Ballester, i el president del Collegi, Jos Lus Gins, han subscrit un conveni de collaboraci mitjanant el qual el consistori es compromet a recaptar i estipular les necessitats formatives i, a ms, a cedir les installacions necessries per al desenvolupament de les accions formatives. Per part seua, l'entitat collegial aportar els materials docents i recursos didctics necessaris per a impartir la formaci. La duraci d'aquest conveni s de quatre anys.

Onda s una ciutat industrial amb milers de treballadors que han de tindre la millor formaci en seguretat per a previndre i evitar accidents, i per a reforar aquesta labor comptem amb els millors experts al servei de les empreses com sn els professionals del Collegi d'Enginyers, ha destacat Ballester.

Formaci contnua
Cal recordar que el Centre d'Ocupaci i Formaci Onda Inserida, situat en l'antic collegi Monteblanco, ofereix durant tot l'any formaci especialitzada i sota demanda de les empreses, segons els perfils professionals que demanden. Aix, entre molts altres, es duen a terme cursos de forn cermic, premsa cermica, conducci de carret i plataforma elevadora, competncies bsiques, idiomes o pautes per a superar una entrevista de treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana