Onda: Ona atendr les propostes dels joves amb un nou servei de dinamitzaci juvenil


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198677_123956/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 25-08-2021
Ona atendr les propostes dels joves amb un nou servei de dinamitzaci juvenil

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Onda reforar les labors que es realitzen en 'El Casal Jove' del municipi amb la incorporaci d'un nou perfil professional que realitzar les funcions de dinamitzaci juvenil. El principal objectiu de l'equip de govern s millorar els serveis municipals per a aix poder involucrar als joves en els processos de participaci ciutadana i poder oferir jornades formatives adequades als seus interessos.

Aquest projecte, que est subvencionat per l'Institut Valenci de la Joventut (IVAJ), comptar amb la collaboraci d'un professional encarregat de la creaci d'un Pla Jove Territorial. Per a aix, durant els prxims mesos, analitzar la realitat del municipi, organitzar un Frum Jove en el qual s'escoltaran les peticions i propostes dels joves ondencs i plasmar els resultats en la redacci del pla. A ms, tamb s'encarregar de plantejar i dur a terme accions vinculades al desenvolupament dels joves com el foment de la participaci, l'educaci en valors, les bones prctiques i les accions de voluntariat en les quals poden participar.

Sobre aquest tema, el regidor de l'rea de Joventut, Innovaci i Biblioteques de l'Ajuntament d'Onda, Vicent Bou, ha assenyalat la importncia d'escoltar els joves i ha destacat que "des de l'Ajuntament continuarem apostant pels joves *ondenses i volem a conixer tots els seus interessos per a oferir-los les eines necessries per a ajudar-los en el seu desenvolupament personal".

Curs de Monitor de Temps Lliure
En parallel, l'Ajuntament ha posat en marxa la convocatria d'inscripcions per a un nou curs oficial de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil que es realitzar en divendres i dissabte, des de l'1 d'octubre al 5 de desembre de 2021.

D'aquesta manera, l'Ajuntament proporcionar una preparaci adequada a totes aquelles persones interessades en l'animaci del temps lliure juvenil a travs de quatre mduls. Cal destacar que aquest curs est homologat per l'IVAJ i comptar amb una borsa de treball a la qual podran accedir tots els alumnes que superen les activitats previstes

El Casal *Jove i el local d'associacions sn els llocs en els quals es desenvoluparan les sessions presencials, mentre que l'alumnat podr accedir a una Aula Virtual per a seguir les sessions en lnia. A ms, si la situaci sanitria ho permet, es realitzar una acampada en la qual es reforaran els continguts apresos durant el curs.

Les persones interessades ja poden inscriure's en la pgina web www.carpevitae.org en la qual trobaran ms informaci sobre els continguts del curs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana