Onda: La Policia Local d'Onda incorpora per primera vegada cotxes patrulla hbrids en la seua aposta per la sostenibilitat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198751_124022/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 11-09-2021
La Policia Local d'Onda incorpora per primera vegada cotxes patrulla hbrids en la seua aposta per la sostenibilitat

La Policia Local d'Onda ha estrenat dos nous vehicles hbrids al seu parc mbil amb l'objectiu de reforar la seguretat ciutadana i, d'altra banda, reduir les emissions de carboni en les labors de patrullatge. A ms, ja que el motor hbrid s ms eficient que el motor de combusti convencional, tamb es redueix la despesa en combustible.

Aquests vehicles sn idonis per a circular en ciutat ja que la contaminaci sonora s nulla quan el motor elctric est en funcionament. A ms, els cotxes patrulla estan dotats amb pont d'emergncies d'ltima generaci amb desplegable llumins. La inversi total ascendeix a 107.854 euros i comprn un rnting complet de 48 mesos de duraci.

Sobre aquest tema, l'edil de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat que "des del govern municipal invertim a millorar la seguretat dels *ondenses ampliant el parc mbil alhora que fomentem l'ecologia. I sempre amb la mira posada a dotar de les millors eines a la Policia perqu puguen desenvolupar la seua labor en les millors condicions".

Noves adquisicions
D'altra banda, la regidor ha afirmat que "la renovaci del parc mbil policial continuar durant l'any que ve, ja que est previst adquirir noves motocicletes i una furgoneta hbrida d'intervenci".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana