Onda: Onda publica les ajudes als centres d'Educaci Infantil i Primria per a adquirir material escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198867_124136/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Onda | General | 02-10-2021
Onda publica les ajudes als centres d'Educaci Infantil i Primria per a adquirir material escolar

L'Ajuntament d'Onda ha publicat la lnia d'ajudes dirigida als centres pblics i concertats d'infantil i primria del municipi a fi de costejar el material escolar dels alumnes de segon cicle d'infantil i P2 durant el curs 2021/22. Aix, els centres rebran una subvenci de 30 euros per alumne o alumna per a adquirir material escolar.

Aquesta ajuda es crea per a donar continutat i coherncia a l'etapa d'educaci infantil de primer cicle, dins de la promoci de l'ensenyament no obligatori. "Des del govern municipal volem ajudar a les famlies en l'etapa inicial de l'escolaritzaci, igual que fem amb el xec escola infantil, ja que s fonamental per a la socialitzaci dels xicotets", ha apuntat l'edil d'Educaci i Formaci, Estela Badenes.

Els centres disposen de 20 dies hbils a partir de la publicaci de les bases en el Butllet Oficial de la Provncia i poden tramitar les sollicituds a travs de la seu electrnica municipal (https://seu.onda.es).

Xec escola infantil
Aquesta iniciativa complementa el 'xec escola infantil' que l'Ajuntament concedeix a les famlies *ondenses amb fills matriculats d'entre 0 a 3 anys en un centre d'educaci infantil de la ciutat. En concret, l'ajuda va des dels 60 euros fins als 100 euros mensuals per fill o filla, en el cas de les famlies monoparentals, famlies nombroses o amb els progenitors en situaci de desocupaci.

En el curs 2020/2021 es van aprovar un total de 660 euros d'ajuda per famlia per a fer front a les despeses del curs. A ms, es van aprovar dues subvencions de 1.100 euros corresponents a dues famlies monoparentals. beneficiant-se de la subvenci un total de 153 famlies.

Mitjanant aquestes dues lnies d'ajudes es ratifica el comproms del govern municipal per doblegar l'aposta per la conciliaci laboral i per dotar de ms oportunitats a les famlies *ondenses.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana