Onda: Onda encara la Fira dOnda 2021 amb el tradicional sorteig de cadafals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198872_124142/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2021/10/198872_124142/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 04-10-2021
Onda encara la Fira dOnda 2021 amb el tradicional sorteig de cadafals

El Teatre Mnaco d'Onda ha acollit aquest mat el tradicional sorteig de cadafals, un dels actes que encapalen la programaci de la Fira dOnda. Aquest sorteig serveix per a assignar de manera aleatria els llocs en els quals hauran de muntar els *cadafales les 207 penyes que participen. En aquesta ocasi, la reina de l'associaci de *cadafales, Mireia Centelles Navarro, ha sigut l'encarregada de presidir la taula del sorteig, al costat de la tinenta d'alcalde de Cultura i Festes, Mara Prada de Conflent, i els tcnics de l'Ajuntament.

Cal destacar que, seguint les mesures sanitries que actualitze l'autoritat competent, la Generalitat Valenciana, Onda tornar a celebrar a l'octubre els festejos taurins amb les millors ramaderies espanyoles, com sn Miura i Partit Resina per als bous de Fira, i Fills de Celestino Cuadri i la ramaderia castellonenca Daniel Ramos per als dos tancaments de bous salvatges. Aix com el nou de corro tornar a ser a crrec de Germn Vidal.

La tinenta d'alcalde i regidor de Cultura i Festes, Mara Prada de Conflent, qui ha sigut present en el sorteig de *cadafales d'enguany, ha assenyalat que a Onda ho tenim tot preparat per a tornar a acollir els millors tancaments i bous al carrer seguint totes les mesures de les autoritats sanitries.

El muntatge de cadafals es realitzar a partir de les 19.00 hores, durant els segents dies: el dilluns 18 ser el torn de la zona del Raval de San Jos i El Pla, el dimarts 19 hauran de muntar les penyes que tinguen la plaa als carrers de Sant Roque i *Safona, mentre que el dimecres 20 es realitzar el muntatge de calaixos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana