Onda: Alarcn (PSPV-PSOE) insta el Partit Popular a ensostrar la pista exterior del pavell poliesportiu d'Onda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199071_124346/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 11-11-2021
Alarcn (PSPV-PSOE) insta el Partit Popular a ensostrar la pista exterior del pavell poliesportiu d'Onda

El regidor del grup municipal socialista de l'Ajuntament d'Onda, Jorge Alarcn, ha instat el Partit Popular en el govern de la localitat al fet que installe una teulada en la pista exterior del pavell poliesportiu. Alarcn explica que esta s una petici de diverses venes i vens que fan s de les installacions i que s'ha recollit en "la campanya #JoParticipe que duem a terme des del PSPV-PSOE d'Onda en la qual estem escoltant la ciutadania i recopilant les seues propostes per a millorar la seua qualitat de vida i traslladar-la als pressupostos municipals".

El regidor socialista indica que "s una realitat a Onda que els clubs esportius han crescut en els ltims anys i les installacions actuals s'estan quedat xicotetes davant la demanda local, ms tenint en compte la situaci de pandmia. Per aix, demanem al PP que escolte la seua ciutadania i treballe per millorar una installaci que utilitzen moltes persones".

"D'altra banda comptar a Onda amb una zona ensostrada polivalent, seria un atractiu per a altres clubs on poder entrenar en cas de pluja i per a qualsevol altra mena d'acte municipal, a ms d'estalviar diners en lloguer de carpes porttils" argumenta Alarcn que conclou dient que "des del PSPV-PSOE d'Onda continuarem treballant per traslladar les propostes de la ciutadania al consistori encara que al davant ens trobem amb el mur de la indiferncia del Partit Popular i moltes d'elles caiguen en l'oblit".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana