Onda: Onda arranca les obres de remodelaci de la faana nord del Mercat Municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/11/199161_124431/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-11-2021
Onda arranca les obres de remodelaci de la faana nord del Mercat Municipal

L'Ajuntament ha posat en marxa les obres de remodelaci de la faana del mercat municipal d'Onda, amb l'objectiu de millorar la seua imatge exterior i promocionar el patrimoni pblic, gastronmic, cultural i turstic del municipi.

La remodelaci consistir en la substituci i neteja de finestres i cancelles dels accessos. A ms, es collocar un mural amb el lema "Del camp a la taula" a base de rajola gres *porcelnico en la faana nord.

El disseny del mural destacar la importncia de millorar el sistema alimentari fent-lo ms sostenible i respectus amb el medi ambient a travs de la promoci del comer de proximitat que garanteix una cadena de subministraments justa i sostenible.

Es tracta d'un projecte de remodelaci l'import total de la qual va ser pressupostat per 40.536,14 euros i es troba cofinanat al 50% amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu pluriregional d'Espanya.

Sobre aquest tema, l'edil responsable de l'rea de Promoci Econmica i els fons FEDER, Mara *Baila, ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta actuaci s promocionar el comer local i sostenible ressaltant la tradici cermica d'Onda.

Eficincia energtica
D'altra banda, el consistori tamb va renovar el sistema de climatitzaci del Mercat Municipal per a millorar el confort i la sostenibilitat, atenent a les demanda dels usuaris.

Els treballs van consistir en el desmuntatge de l'antiga installaci i els seus accessoris, la installaci completa dels nous equips de fred i calor, adaptaci dels conductes i desguassos.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana