Onda: Els millors experts en salut mental i gestió de les emocions reuneixen més de 500 persones a Onda


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/4/204107_129021/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/4/204107_129021/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 01-04-2023
Els millors experts en salut mental i gestió de les emocions reuneixen més de 500 persones a Onda

El Teatre Mònaco d'Onda ha acollit el primer 'Congrés del Benestar Emocional i la Salut Mental' amb èxit de públic entregat amb el bon ambient i els consells dels conferències, experts en gestió emocional i vida saludable.


El president de l'Associació Nacional d'Intel·ligència Emocional (ASNIE), Miguel Ángel Díaz, ha donat consells i eines als assistents sobre una gestió emocional efectiva amb la seua conferència 'Intel·ligència emocional per a tots els dies'. En segon lloc, Álvaro Merino, coach i formador de prestigiosa experiència professional, ha impartit la xarrada 'Activa el teu talent: una mirada des del món de l'esport d'alt rendiment', molt inspiradora.


Per a acabar, la periodista i escriptora Teresa Viejo, ha posat l'accent en la curiositat amb la seua xarrada 'Curiositat per a transformar la teua vida'. Les tres ponències han comptat amb l'animació del grup teatral 'Guerrilla Impro' en els intermedis, la qual cosa ha generat un molt bé ambient i ha provocat els riures dels assistents.


En finalitzar la jornada, el públic ha sigut obsequiat amb un llibre sobre intel·ligència emocional de l'ASNIE que servirà per a consolidar els coneixements recollits durant aquesta.


Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, ha declarat: "Els assistents ixen d'aquesta jornada millor preparats per a tindre una vida sana, plaent i tranquil·la". "La resposta del públic ha sigut fantàstica i ens anima a seguir per aquest camí de foment de la vida saludable i la salut mental", ha afegit.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana