Onda: Onda i la Cambra de Comerç renoven el seu compromís per impulsar el desenvolupament empresarial del municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/211305_133551/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 02-08-2023
Onda i la Cambra de Comerç renoven el seu compromís per impulsar el desenvolupament empresarial del municipi

L'Ajuntament d'Onda i la Cambra de Comerç de Castelló segueixen unint esforços per impulsar el desenvolupament empresarial en la ciutat durant l'any 2023. L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, juntament amb la presidenta de la Cambra de Comerç, Lola Guillamón, han posat en valor el compromís entre ambdues entitats per a reforçar el desenvolupament empresarial local mitjançant activitats de dinamització del mercat, assessorament en transformació digital i formació per a comerciants i joves.

Amb aquestes iniciatives, es persegueix potenciar la presència dels comerços locals en l'entorn digital, fomentar l'ocupació juvenil i atraure inversions de comerç exterior. D'aquesta manera, s'impulsa la internacionalització d'Onda com un atractiu logístic i industrial, a través del portal OndaLogistic.com i els serveis de l'Antena Local d'Onda.

En aquest sentit, Ballester ha ressaltat: 'Onda ha crescut com a pol empresarial i líder en comerç exterior, gràcies a la col·laboració amb la Cambra de Comerç'. 'Comerciants, autònoms i joves s'han format amb professionals i s'han aconseguit inversions milionàries gràcies a la marca Onda Logistic', ha afegit la primera edil.

De la mateixa manera, la presidenta de l'entitat cameral ha afegit: 'Des de la Cambra de Comerç volem posicionar Onda en el mapa a nivell nacional i internacional i portar més inversions empresarials'.

Entre les activitats planificades, destaca la dinamització del Mercat Municipal mitjançant una campanya que busca atreure més visitants i consumidors, i en la qual s'entregaran degudaments amb premis per incentivar les compres al mercat.

Un altra iniciativa rellevant és el projecte 'Innocomerç', que ha brindat assessorament personalitzat a 13 comerços i activitats de servei participants. El propòsit principal del conveni és que el comerç minorista d'Onda integre un model de vendes híbrid que combine l'experiència del client en el món físic i digital.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana