Onda: Onda conmemorar el Dia de la Comunitat Valenciana con una programacin para todas las edades


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/9/214183_135243/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 27-09-2023
Onda conmemorar el Dia de la Comunitat Valenciana con una programacin para todas las edades

Onda es prepara per a celebrar el Nou d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, amb una programaci que abasta del 2 al 9 d'octubre. Esta srie d'activitats familiars, culturals i esportives busquen festejar la histria valenciana i commemorar la conquesta de la ciutat de Valncia per part del rei Jaume I.

La regidora d'Educaci, Maria Ojeda, juntament amb el regidor de Cultura, Daniel lvaro, han presentat la programaci que promet ser una experincia enriquidora per a tots els onders. Ojeda ha destacat 'la importncia de celebrar junts la nostra cultura i herncia, en un dia en qu reivindiquem la nostra identitat i l'orgull de ser valencians i onders'

Per part seua, lvaro ha aprofitat l'ocasi per a convidar tots els onders i onderes a participar d'esta programaci, destacant que 'es tracta d'una gran varietat d'activitats que inclou esdeveniments per a totes les edats, des dels ms menuts que gaudiran de contacontes i jocs creatius, fins als adults que podran submergir-se en la nostra tradici literria i cultural'.

Dins de la programaci per al Dia de la Comunitat Valenciana, hi haur diverses activitats com el lliurament de cmics a les biblioteques dels centres educatius, una mocador per als ms menuts, un club de lectura, contacontes i fins i tot un espectacle de teatre-titelles per als xiquets i les seues famlies.

A ms, el Dia de la Comunitat Valenciana tamb inclour altres esdeveniments com una competici de pilota valenciana, jocs infantils tradicionals i una cercavila plena de color i tradici. Tamb hi haur un acte institucional amb el discurs de l'alcaldessa i la interpretaci de l'himne de la Comunitat Valenciana.

Per a aquells que vulguen conixer ms sobre la histria i el patrimoni d'Onda, hi ha programada una visita teatralitzada al Castell i al centre histric. I per a clausurar la celebraci, es realitzar un concert de la SAMV (Societat Artstico-Musical de Vila-real).


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana