Onda: Onda inverteix en un Centre de Proces de Dades sostenible que millora i modernitza la seguretat digital


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/219052_138348/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 10-12-2023
Onda inverteix en un Centre de Proces de Dades sostenible que millora i modernitza la seguretat digital

L'Ajuntament d'Onda ha dut a terme la creaci d'un Centre de Proces de Dades sostenible que millora la seguretat digital en una sala condicionada en el quart pis de les dependncies municipals. Es tracta d'una ajuda de 229.975 euros provinent del Pla de Recuperaci, Transformaci i Resilincia dels fons europeus Next Generation que cobreix un 81 % del total del pressupost del projecte.

Aix, el consistori ha aconseguit una major sostenibilitat en el Centre de Proces de Dades i la modernitzaci dels suports informtics perqu estiguen preparats per a futures projectes i suporten b els canvis. s un projecte coherent amb dos dels eixos de l'activitat municipal: innovaci i sostenibilitat. A ms, es conseguir estalvi, millora de l'aprofitament de l'espai en les dependncies municipals, millora de les noves tecnologies i ms seguretat.

La reforma ha constat de cinc fases que passen per treballs d'obra, treballs d'electricitat i climatitzaci, installaci de sistemes contra incendis i de control d'accs i, finalment, de la fibra ptica. La nova ubicaci en una sala expressament construda per a acollir el Centre tamb millorar l'eficincia energtica. En ltima instncia, la ciutadania comptar amb millors serveis d'internet ja que tant les plataformes web municipals com la seu electrnica guanyaran en estabilitat.

A lrespecte, el regidor d'Innovaci, Vicent Bou, ha declarat: 'Amb la reforma i millora d'aquest nou centre aconseguim incrementar la seguretat dels ciutadans i millorar la nostra seu electrnica'. 'La pgina web de l'Ajuntament s'ha convertit en una eina fonamental per als ondins i les ondines, un lloc al qual acudeixen en busca d'informaci de servei i per a realitzar nombrosos trmits administratius, per aix aquest canvi d'ubicaci era necessari, per adaptar-nos a les millores informtiques i continuar oferint un servei de qualitat', ha afegit.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana