Onda: Onda convida a descobrir la natura amb un nou taller de trail running


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223546_141338/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 26-02-2024
Onda convida a descobrir la natura amb un nou taller de trail running

L'Ajuntament d'Onda ha llançat un nou taller d'iniciació al trail running, amb l'objectiu de fomentar l'esport i el contacte amb la natura dels ondenses. L'esdeveniment gratuït es durà a terme els dies 22 i 23 de març de 2024.

El divendres 22 de març, a les 19 hores, es realitzarà una xerrada informativa al Casal Jove, on els participants podran rebre informació detallada sobre el trail running, aprendre sobre la preparació adequada i la importància del treball de força en els entrenaments, així com obtenir consells d'experts en la matèria.

L'activitat continua el dissabte 23 de març, a les 9 hores, amb un taller pràctic a l'ermitori del Salvador, on els participants aprendran a fer un bon escalfament i millorar la tècnica. Aquesta experiència en equip permetrà als assistents gaudir del trail running mentre exploren la bellesa natural de la localitat.

El regidor de Joventut, Daniel Álvaro, ha destacat que el trail running no només aporta beneficis per a la salut física, sinó que també ofereix l'oportunitat de connectar amb la natura i gaudir d'una experiència única en l'entorn natural d'Onda. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través del formulari disponible en el següent enllaç: https://bit.ly/4bRiRq1.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana