Onda: Mago More, Fernando Pena y Sergio Pla lideran el ciclo de conferencias sobre salud mental 'Onda Inspira'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226156_143280/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 17-04-2024
Mago More, Fernando Pena y Sergio Pla lideran el ciclo de conferencias sobre salud mental 'Onda Inspira'

L'Ajuntament d'Onda presenta una nova edició de 'Onda Inspira', un cicle de conferències dedicat a promoure la salut mental i el benestar emocional entre els ondins. Enguany, l'esdeveniment comptarà amb la participació de destacats ponents: el Mago More, Fernando Pena i Sergio Pla.

En la presentació del cicle, el regidor de Ciutat Saludable, Paco Pastor, ha destacat la importància de 'Onda Inspira' com una oportunitat única per abordar temes crucials sobre la salut mental i el benestar emocional. 'Estem compromesos a proporcionar eines i recursos que reforcen la salut mental dels ondins i contribueixen al seu benestar integral', ha afirmat.

José Luis Izquierdo Martín, més conegut com a Mago More, oferirà la seua xarrada titulada 'El poder positiu del canvi' el pròxim 29 de maig a les 19 hores en el Teatre Mónaco. D'altra banda, Fernando Pena dirigirà una conferència interactiva anomenada '10 passos per a convertir-se en una persona positiva' i Sergio Pla presentarà la seua xarrada 'El poder transformador de la teua actitud'.

Per a assistir a la xarrada del Mago More, les entrades estaran disponibles de forma gratuïta a partir del divendres 26 d'abril. Respecte a les conferències de Fernando Pena i Sergio Pla, l'entrada serà lliure fins a completar l'aforament.

A més, l'ajuntament ha organitzat tallers formatius dirigits als funcionaris municipals sobre salut mental, incloent 'Formació Intersectorial per a Professionals en Patologia Dual i Conductes Addictives' i les 'II Jornades de prevenció de la conducta suïcida'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana