Onda: Onda Inserta impulsa la accessibilitat amb una nova rampa en les seues instal·lacions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227824_144477/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227824_144477/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 19-05-2024
Onda Inserta impulsa la accessibilitat amb una nova rampa en les seues instal·lacions

Onda Inserta, el centre d'ocupació i formació de referència en la localitat, està donant un pas significatiu cap a la millora de l'accessibilitat en les seues instal·lacions amb la creació d'una nova rampa. Aquesta iniciativa, de la mà de LABORA i Fons Socials Europeus, està sent portada a terme per deu alumnes del certificat de professionalitat del nivell II en albaderia.

L'objectiu principal d'aquesta actuació és oferir als estudiants l'oportunitat d'aplicar les tècniques apreses durant la seua formació teòrica i pràctica. En aquest context, els alumnes estan treballant en la construcció d'una rampa que millorarà l'accessibilitat en la zona d'horts, utilitzada pels seus companys del taller d'agricultura.

Aquest esforç conjunt no només demostra el compromís d'Onda Inserta i els seus alumnes amb la millora de l'entorn, sinó que també evidencia la seua dedicació a la creació d'oportunitats per al desenvolupament personal i professional de tots els involucrats. El taller d'ocupació i el d'agricultura seguiran formant-se fins al 30 de novembre de 2024, amb la previsió de completar la rampa en les pròximes setmanes.

A més, amb l'objectiu de fer accessible el 100% dels carrers del casc urbà d'Onda per a tots els veïns del municipi, l'Ajuntament ha implementat importants mesures que milloraran la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i altres discapacitats.

En aquest sentit, s'han creat quatre noves places de mobilitat reduïda (PMR) als carrers Sanchis Guarner, Catalunya, al pàrquing de la Plaça Montí i Mallorca. A més, s'ha procedit a l'adaptació de passos de vianants als carrers Andalusia, Escultor Folià amb Taronjos, Paterna i Escultor Folià amb Pintor Oliet.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana