Onda: Alumnat d'Onda gaudeix d'una jornada en valencià al Raval de Sant Josep


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227857_144499/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 20-05-2024
Alumnat d'Onda gaudeix d'una jornada en valencià al Raval de Sant Josep

L'alumnat dels centres educatius d'Onda ha acudit al Raval de Sant Josep per gaudir d'una jornada d'activitats coordinades per l'AVIVA Onda, en el marc de la campanya 'En valencià Ruta 2024' de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Aquest esdeveniment ha reunit estudiants de 5é i 6é de Primària amb l'objectiu de fomentar l'ús del valencià d'una manera lúdica i educativa.

Els participants han gaudit d'una varietat d'activitats de carrer i jocs lingüístics divertits, com ara sopa de lletres, mots creuats i treballs lingüístics. A més, s'ha entregat als col·legis samarretes, llibretes i adhesius, la qual cosa ha afegit un element de competició sana per aprendre i utilitzar el valencià.

La campanya 'En valencià. Ruta 2024' de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua té com a finalitat principal promoure l'ús del valencià en diversos àmbits socials i educatius, i la jornada al Raval de Sant Josep és un exemple de com es pot aconseguir aquest objectiu a través de la col·laboració entre institucions i la participació activa de la comunitat educativa.

L'Agència AVIVA Onda continua treballant en la planificació de més esdeveniments i activitats que ajuden a mantenir viu l'interès pel valencià entre els més joves, assegurant que la llengua siga una part vibranta i dinàmica de la vida quotidiana a Onda.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana