Onda: Mago More captiva el públic del Teatre Mònaco d'Onda amb la seva conferència `Superpoderes'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/228484_144934/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/228484_144934/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 30-05-2024
Mago More captiva el públic del Teatre Mònaco d'Onda amb la seva conferència `Superpoderes'

Dins del cicle de conferències `Onda Inspira', el Teatre Mónaco d'Onda ha sigut testimoni de la destacada ponència de José Luis Izquierdo Martín, conegut com a Mago More. Davant un públic de més de 500 persones entregades, ha oferit la seua xerrada titulada `Superpoders', rememorant i donant vida a la seua obra literària `Superpoders de l'èxit per a gent normal', amb 75.000 exemplars venuts, en la qual ha demostrat com aconseguir l'èxit mitjançant metes definides i un mètode senzill.

En la seua intervenció, ha inspirat els assistents a creure en la seua capacitat per a aconseguir grans èxits mitjançant l'aplicació d'aquests mètodes pràctics i accessibles, reafirmant la idea que l'èxit està a l'abast de tots aquells que estiguen disposats a treballar dur i fixar-se objectius clars.

En aquest context, el regidor de Ciutat Sana, Paco Pastor, ha destacat la importància d'aquestes xerrades dins del marc del compromís de l'Ajuntament d'Onda per a promoure el benestar i el desenvolupament personal dels seus veïns. 'Aquest cicle de conferències són una mostra del nostre compromís amb la salut mental dels ondins, oferint oportunitats per al creixement personal', ha declarat.

Després de l'èxit de la xerrada de Fernando Pena i els tallers de `Formació Intersectorial per a Professionals en Patologia Dual i Conductes Addictives', així com les `II Jornades de prevenció de la conducta suïcida', arriba ara la esperada presentació de Sergio Pla, coach certificat i especialista en programació neurolingüística. El pròxim 12 de juny a les 19 hores a la sala La Cassola, amb entrada lliure fins a completar aforament, Pla presentarà la seua xerrada 'El poder transformador de la teua actitud', abordant temes relacionats amb el creixement personal i professional a través del desenvolupament de la intel·ligència emocional. Es proporcionaran eines pràctiques per a aconseguir una vida plena i feliç.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana