Onda: Ajuntament d'Onda premiat com el més transparent de la Comunitat Valenciana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/228751_145125/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/6/228751_145125/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 04-06-2024
Ajuntament d'Onda premiat com el més transparent de la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Onda ha obtingut el premi `Segell Infoparticipa 2023' amb una puntuació del 100%, complint satisfactòriament els 52 ítems exigits per l'auditoria, el que li permet revalidar el títol d'Ajuntament més transparent de la Comunitat Valenciana.

El regidor de l'àrea d'Innovació i Transparència, Vicent Bou, ha rebut el guardó agraint als tècnics municipals pel treball realitzat en reforçar l'accessibilitat a la informació pública. A més, es destaca el compromís de l'equip de govern per garantir la transparència i la rendició de comptes, demostrant que una gestió municipal exemplar és possible.

El premi Segell InfoParticipa és promogut per la Universitat Autònoma de Barcelona juntament amb el Govern d'Espanya i s'encarrega de valorar la transparència dels ajuntaments en diversos punts del territori. El consistori d'Onda compta amb un portal de transparència i govern obert perquè els ciutadans accedisquen a informació sobre contractacions, dades pressupostàries, serveis, retribucions i declaracions dels càrrecs electes.

Per quart any consecutiu, el consistori ha revalidat el primer lloc com el municipi amb major transparència de la Comunitat Valenciana, sumant excel·lents puntuacions en anys anteriors. Així mateix, ha rebut altres reconeixements en matèria de transparència, demostrant el seu compromís amb la ciutadania i la seua gestió exemplar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana