Orpesa: Orpesa aprova una moci socialista instant a l'equip de govern a realitzar una campanya de conscienciaci per a evitar la presncia de residus de mascotes en la via pblica


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 13-11-2018
 

La candidata socialista a l'alcaldia d'Orpesa, Mara Jimnez, ha mostrat la seua satisfacci per l'aprovaci en el ple celebrat hui en la localitat, d'una moci presentada pel PSPV-PSOE per la qual s'acorda la creaci d'una campanya de conscienciaci orientada als amos de gossos perqu els excrements de les mascotes sempre siguen recollits. En la moci es proposen dues accions concretes per a portar avant aquesta labor divulgativa i concienciadora: repartir fullets informatius entre la poblaci i realitzar accions en els col?legis i l'institut.
En la moci tamb s'ha incls un segon punt en el qual s'insta a l'equip de govern a instal?lar ms papereres en el terme municipal, sobretot en les zones per les quals se sol traure a passejar a aquests animals. L'ajuntament tamb haura de controlar que sempre hi haja bosses en les papereres de nova creaci i en les quals ja existeixen.
En paral?lel a la tasca de conscienciaci, la moci aprovada en el ple municipal tamb determina que els excrements que puguen quedar sobre la via pblica hauran de ser recollits pel servei municipal de neteja.
Mara Jimnez ha manifestat que l'aprovaci de la moci presentada pels regidors del Partit Socialista s una bona notcia per a Orpesa, per lamenta que ?desprs de diversos lustres del popular Rafael Albert al capdavant de l'ajuntament, encara estiguem patint un greu problema de civisme i de salubritat, que ja fa molts anys que va ser resolt en la majoria dels municipis de la provncia, sobretot, en els quals tenen una major vocaci turstica?.
La candidata del PSPV-PSOE considera que l'existncia de problemes d'aquest tipus ?suposa una mostra ms que el projecte del Partit Popular per a Oropesa est totalment esgotat, perqu els fets sn tossuts i desprs de tants anys de PP, a Oropesa seguim sense Biblioteca, sense residncia per a majors, sense platja canina i amb un excs de brutcia i excrements als carrers?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana