Orpesa: PSPV-PSOE: ?Reduirem el preu de l'escola infantil d'Orpesa per a universalitzar el seu accés?


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 13-05-2019
 


 La candidatura socialista aposta també per l'ampliació del nombre de places ?perquè cap xiquet oropesí es quede fora del sistema públic educatiu?

El PSPV-PSOE d'Orpesa farà passos cap a la universalització de l'educació pública de 0 a 3 anys en el municipi amb la subvenció ?quasi total? del preu de l'escola infantil municipal. Així ho ha anunciat la candidata socialista a l'Alcaldia, María Jiménez, que, amb aquesta iniciativa, pretén ?facilitar la conciliació laboral i familiar dels nostres veïns?.

?L'escola infantil d'Orpesa té uns preus inassolibles per a moltes famílies, sobretot per a aquelles que compten amb més d'un fill, per això destinarem una partida pressupostària per a reduir al màxim la quota mensual?, ha avançat la candidata.

MÉS PLACES
D'altra banda, l'alcaldable ha assegurat que augmentarà el nombre de places perquè l'oferta s'adapte a l'elevada demanda existent. ?Cap xiquet orpesí ha de quedar-se fora del sistema públic educatiu, per a això està el govern local, per a donar solucions i nosaltres la donarem?.

?Els socialistes ens presentem a aquestes eleccions amb una gran aposta per l'educació universal i treballarem per a aconseguir-la, perquè la igualtat d'oportunitats és un dels pilars del model de ciutat que volem per a Orpesa?. En aquest sentit, Jiménez ha desgranat algunes mesures educatives que inclou en el seu programa de govern, en la qual s'inclou aquesta proposta, ?beques per a estudiants universitaris, més ajudes de menjador i per al transport, el foment del respecte al medi ambient i la implantació de campanyes per a conscienciar en matèria d'igualtat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana