Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa reparteix mones a sanitaris, bombers, policia, brigades i serveis socials


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195001_120785/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 10-04-2020
L'Ajuntament d'Orpesa reparteix mones a sanitaris, bombers, policia, brigades i serveis socials

L'Ajuntament d'Orpesa ha realitzat el repartiment de mones de Pasqua, dola molt tpic d'aquestes dates, al personal que treballa aquestes setmanes en els serveis pblics essencials per a poder cobrir les necessitats de la poblaci. L'alcaldessa, Mara Jimnez, al costat de les regidores Jennifer Casa i Silvia Arnau, ha sigut l'encarregada de fer lliurament d'aquests productes als treballadors del centre de salut, personal de Serveis Socials, agents de la Policia Local, Gurdia Civil, les brigades municipals i al cos de bombers.

Amb aquest gest simblic, volem agrair a tot el personal que treballa dia a dia perqu a la resta no ens falte de res, declara Jimnez, qui ha volgut ressaltar la gran labor realitzada per cadascun dels treballadors, que lluiten cada dia per a frenar la propagaci del virus amb l'objectiu que el poble oropes puga tornar a la normalitat al ms prompte possible.

A ms, amb el repartiment d'aquestes mones, el consistori tamb mostra el seu suport als comeros locals, que han vist com la seua activitat econmica ha quedat deteriorada a causa del decret de l'estat d'alarma. L'Ajuntament treballa de manera incansable dia a dia perqu el teixit empresarial del nostre municipi puga recuperar-se com ms prompte millor, perqu som conscients de la difcil situaci que molts d'ells estan vivint, especialment durant aquestes setmanes festives, explica l'alcaldessa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana