Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa prepara un Pla Integral de Reactivaci del Turisme que supera el mili d'euros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195103_120881/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 18-04-2020
L'Ajuntament d'Oropesa prepara un Pla Integral de Reactivaci del Turisme que supera el mili d'euros

L'Ajuntament d'Orpesa ha preparat l'esborrany d'un Pla Integral de Reactivaci del Turisme que comptar amb un pressupost superior al mili d'euros, en el qual cobraran especial protagonisme les platges i el teixit empresarial, amb l'objectiu que l'impacte de la la crisi sanitria siga el menor possible.

Aix ho ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez, desprs de la reuni que ha mantingut amb la regidora encarregada de l'rea, Silvia Arnau, l'edil de Platges, Jordi Llopis, i el tcnic de Turisme, Nacho Domnech, per a activar aquest pla de xoc i on s'ha acordat crear una comissi de seguiment per a avaluar cadascun dels punts establits.

Jimnez ha declarat que aquesta estratgia entra, en el marc del treball emprs per l'equip de Govern municipal, en el "full de ruta per a la volta gradual a la normalitat ja que, tal com ha asseverat, "cal preparar-se per al dia desprs, perqu aqueix dia arribar".

Entre les mesures que l'esborrany planteja, com s'ha dit, destaca la creaci d'un comit de seguiment i un rgan gestor de platges, per a coordinar accions com la recopilaci, el seguiment i l'actualitzaci de la normativa nacional; l'estudi de protocols municipals amb recomanacions de seguretat; i el control d'accs a les diferents platges. Aquesta iniciativa es veuria reforada amb la installaci de cartells informatius en els accessos a les mateixes i amb publicacions a travs de xarxes socials, amb recomanacions per als usuaris.

A ms, es planteja posar en marxa un pla de neteja per a desinfectar dutxes, llavapeus i passarelles, entre altres espais, aix com dur a terme un estricte control de neteja. La nostra mxima prioritat s garantir la salut tant dels nostres vens com d'aquells turistes que ens visiten, ha afirmat Jimnez. Aix mateix, el personal de l'Ajuntament podria realitzar una formaci 'ad hoc' per a l'atenci especialitzada davant consultes dels usuaris o qualsevol incidncia.

El nostre objectiu s coordinar amb tots els agents implicats els futurs canvis que hgem d'afrontar davant la situaci actual. s per aix que ens organitzarem amb altres departaments per a previndre possibles canvis que hgem de dur a terme a les platges, ha afirmat Arnau.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana