Orpesa: Oropesa activa el servei de biblioteca a domicili per a facilitar la cultura a tots els vens a causa del Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195105_120885/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195105_120885/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 17-04-2020
Oropesa activa el servei de biblioteca a domicili per a facilitar la cultura a tots els vens a causa del Covid-19

La cultura arriba aquesta setmana directament a la cases de tots els vens d'Orpesa. A causa del Covid-19, l'Ajuntament posa en marxa aquesta setmana el servei de biblioteca a domicili amb la finalitat que tots aquells interessats a realitzar prstecs de llibres puguen fer-ho sense eixir de casa, alleujant, en la mesura que siga possible, el confinament de la poblaci durant aquests moments tan difcils que estem vivint, assegura el regidor de Cultura, *Gonal Tamborero.

Tamborero explica que els usuaris podran consultar qualsevol ttol en el catleg de la Xarxa Electrnica de Lectura Pblica Valenciana, accedint als exemplars disponibles en la localitat. A ms, afig que tots, sense excepci, podran accedir al prstec de llibres, independentment que siguen o no socis de la biblioteca municipal, perqu des de l'Ajuntament considerem que el consum de cultura s un b de primera necessitat.

Aix mateix, l'edil ressalta que els repartiments dels llibres es realitzaran els dimecres i divendres, complint totes les mesures de protecci necessries per a garantir la salut dels nostres vens.

Tamborero tamb ha avanat que la iniciativa continuar una vegada finalitze aquesta crisi sanitria perqu, totes aquelles persones amb mobilitat reduda o que per circumstncies personals no poden eixir del seu domicili per a recollir un llibre a la biblioteca, puguen accedir a ells i ha destacat que l'objectiu s acostar-nos ms als usuaris, satisfent les seues necessitats i adaptant-nos a elles, aix com atraure a un major nombre de lectors.

Els oropesins i *oropesinas poden consultar el catleg de llibres en la xarxa pblica de la Comunitat Valenciana o, si ho desitgen, poden posar-se en contacte amb la biblioteca a travs del telfon 964 31 35 74, en horari de 9.00 a 14.00 hores, o enviant un correu electrnic a 'biblioteca@oropesadelmar.es'.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana