Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa coordinar amb els empresaris mesures per a reactivar l'economia local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195153_120936/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | Economa | 22-04-2020
L'Ajuntament d'Oropesa coordinar amb els empresaris mesures per a reactivar l'economia local

L'alcaldessa d'Oropesa, Mara Jimnez, i la regidora de Comer, Araceli de Moya, han mantingut una reuni telemtica amb l'associaci d'empresaris del municipi en la qual han traslladat la voluntat de l'equip de Govern de coordinar amb els empresaris mesures per a reactivar l'economia local. Aix ho ha declarat Jimnez, qui ha assegurat que la trobada ha servit per a intercanviar impressions sobre la dura situaci per la qual els nostres comerciants i hostalers estan travessant.

L'alcaldessa ha subratllat que damunt de la taula hem posat possibles iniciatives per part de l'Ajuntament, mesures tant per a ajudar als qui s'han vist obligats al cessament de la seua activitat per l'estat d'alarma, i el confinament, com a mesures per a impulsar l'activitat econmica que genera ingressos.

Durant la reuni, l'alcaldessa ha traslladat als empresaris locals els compromisos que l'Ajuntament ja ha posat en marxa per a alleujar la crrega econmica de la poblaci. Entre ells, destaquen l'ajornament de taxes i impostos municipals, la suspensi del cobrament de l'ocupaci de la via pblica, les ajudes dirigides als establiments locals i el Pla Integral de Reactivaci del Turisme.

Jimnez tamb ha indicat que les obres de reparaci del passeig martim, durament castigat pel temporal 'Gloria', i les labors de condicionament de les platges, que hem iniciat aquesta setmana, ens permetran tindre preparades unes infraestructures turstiques que sn vitals per a la reactivaci d'Oropesa.

Per ultime, la primera autoritat local ha assenyalat que la transcendncia de repetir aquestes trobades de manera peridica per a mantindre un dileg obert i fluid amb el teixit productiu d'Oropesa i estar al costat d'un collectiu al qual lamente que la crisi sanitria haja perjudicat tremendament i, encara ms si cap, durant aquestes dates.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana