Orpesa: Oropesa ha repartit 2.750 quilos de menjar per a les famlies ms desfavorides per la crisi del Coronarivus


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 27-04-2020
 

L'Ajuntament d'Orpesa, a travs de la Regidoria de Serveis Socials, ha repartit un total de 2.750 quilos d'aliments destinats als collectius ms vulnerables del municipi des que es va decretar l'estat d'alarma. Uns productes que han sigut donats per Marina d'Or, la fruiteria regentada per Mohamed Mamjoud, Consum, la botiga d'alimentaci de Said Meskine, *Bon rea, Grup Quesada, el restaurant A mitja llum, fleca Marga i Quad Universe.

Grcies a aquests lots de menjar i a la solidaritat dels nostres vens i comeros, hem pogut ajudar a ms de 300 famlies des que es va iniciar aquesta crisi sanitria, explica la regidora encarregada de l'rea, *Micaela Bermdez. Unes donacions que sn molt necessries i que agram enormement, ja que les famlies ms vulnerables poden disposar de manera immediata d'aquesta ajuda mentre es tramiten els expedients d'emergncia social, afig.

En aquest sentit, la *edila ha volgut destacar que des del passat 14 de mar, des de Serveis Socials hem tramitat cinc expedients d'emergncia social motivats pel Covid-19 grcies a una inversi de 33.500 euros que ha beneficiat a prop de 380 persones. A ms, Bermdez ressalta que el servei d'atenci domiciliria, que atn principalment persones majors als qui se'ls porta a casa aliments i medicaments dels quals precisen, s'ha reforat amb ms personal. Un servei que durant quasi el mes i mig des que es va comenar el confinament ha ats a un total de 53 vens.

Des de Serveis Socials estem coordinant totes accions solidries i ajudes oficials que podem llanar per a intentar arribar a tota la poblaci en situaci de vulnerabilitat, manifesta Bermdez, qui destaca sentir-se orgullosa, ja que estem complint l'objectiu: cobrir les necessitats bsiques de les persones que ms ho necessiten. Estem treballant des del primer dia perqu a ning li falte de res, recalca la *muncipe.

Bermdez ha volgut recordar que l'Ajuntament disposa d'un telfon (964 310 100 extensi 1601) al qual poden dir els ciutadans, tant per a informar-se sobre les ajudes de Serveis Socials com per a realitzar donacions solidries, i poden consultar ms informaci en la pgina web www.oropesadelmar.es.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana