Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa prepara 12.000 mascaretes per repartir entre la poblaci durant la 'desescalada'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195363_121112/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 08-05-2020
L'Ajuntament d'Orpesa prepara 12.000 mascaretes per repartir entre la poblaci durant la 'desescalada'

L'Ajuntament d'Orpesa reprendr dem un nou repartiment de mscares per a tota la poblaci del municipi, desprs d'haver-hi provet d'aquest material de protecci, en distribucions anteriors, als majors de 65 anys i grups de risc. El nou repartiment correspon al lot de 12.000 mscares que adquirim a travs de la Diputaci provincial, del qual ha arribat un altre lliurament, per aix dem mateix iniciarem la distribuci, ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez.

El consistori ha habitat diversos punts de recollida on els ciutadans poden anar per la seua mscara. Aix, Jimnez ha assenyalat que totes aquelles persones, a partir dels 12 anys, empadronades en la localitat han d'acudir a aquests punts i en ells se'ls far lliurament de la mscara, presentant el DNI o una fotocpia d'aquest, tamb podran recollir la mscara per a algun familiar presentant el document de la persona.

El repartiment comenar dem (divendres) i continuar els prxims dies 11 i 13 de maig, en horari de 9.00 a 13.00 hores. Els punts de recollida seran: Amplries (Oficina de Turisme), Morro de Gos (Espai Cultural), La Petxina (Oficina de Turisme), centre (edifici de Serveis Socials, planta baixa), Els Quarts i El Balc (al costat del camp de futbol), urbanitzacions Colomera, Torre Bellver, Platgetes i Reneg (rotonda Illa Gran). En aquestes dues ltimes localitzacions, tal com ressalta Jimnez, hi haur un cotxe de la Policia Local en el qual es realitzar el repartiment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana