Orpesa: Oropesa entrega vals de compra a famlies necessitades grcies a la donaci del banc d'aliments


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195586_121310/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 26-05-2020
Oropesa entrega vals de compra a famlies necessitades grcies a la donaci del banc d'aliments

L'Ajuntament d'Orpesa ha repartit un total de 1.500 euros en vals per a compres en *Consum, grcies a la donaci realitzada pel banc d'aliments de Castell. En total, han sigut 25 les famlies beneficiades, que han rebut un xec de 50 euros, i quasi una desena de persones que viuen soles o en parella, als qui se'ls ha entregat un val de 30 euros.

La regidora de Serveis Socials, *Micaela Bermdez, ha volgut agrair a l'entitat, aix com al seu president, Santiago Miralles, la labor que realitzen, que s'ha vist reforada durant aquesta crisi sanitria. Grcies a la seua donaci, hem pogut ajudar a molts vens que es troben en situaci de vulnerabilitat, incideix.

Aquesta donaci est destinada a aquelles famlies que han sollicitat l'ajuda d'emergncia social i que estan esperant que es tramite l'expedient per a poder rebre-la, recalca Bermdez. D'aquesta manera, fins que la reben, poden realitzar compres de productes bsics dels quals precisen. Hem incls, a ms, a famlies que tenen fills en edats molt primerenques perqu puguen adquirir productes com a llet en pols o bolquers, afig la *edila.

Aix mateix, Bermdez ha recordat que des de Serveis Socials, estem ajudant a totes les persones que ho necessiten, sense tindre en compte el seu empadronament, perqu entenem que algunes famlies s'han vist obligades a romandre en el nostre municipi degut a l'estat d'alarma. No obstant aix, la *edila adverteix que una vegada el consistori briga al pblic amb cita prvia, totes aquelles persones que vulguen demanar l'ajuda d'emergncia social hauran d'empadronar-se a Orpesa per a rebre-la.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana