Orpesa: Detingudes dos persones a Orpesa per trfic de drogues en un control de l'Estat d'Alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195613_121335/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | Sucesos | 30-05-2020
Detingudes dos persones a Orpesa per trfic de drogues en un control de l'Estat d'Alarma

L'actuaci va tindre lloc quan els Gurdies Civils estaven prestant servei per al compliment dels desplaaments que es realitzen durant l'Estat d'Alarma en la localitat d'Orpesa.
Els agents van donar l'alt a un vehicle d'alta gamma ocupat per dos homes, els qui en ser-los requerida la documentaci van respondre de manera dubitativa i incongruent sobre el motiu del seu desplaament, argumentant finalment que eren propietaris d'un taller i es trobaven provant el funcionament d'un vehicle, la qual cosa va resultar cridaner als gurdies civils, que van procedir a realitzar un reconeixement d'aquest. Durant la inspecci, van localitzar ocult sota el seient del conductor una bossa plstica que contenia en el seu interior cabdells de marihuana, llanant un pes de 170 grams.
Per aquests fets, la Gurdia Civil ha detingut a dos homes de 38 i 42 anys d'edat, com a suposats autors d'un delicte contra la salut pblica (trfic de drogues).
Els detinguts juntament amb les diligncies instrudes han sigut posats a la disposici dels Jutjats de Castell. L'actuaci ha sigut realitzada per efectius de la Gurdia Civil d'Orpesa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana