Orpesa: Oropesa es prepara per a obrir les seues platges amb noves mesures de seguretat i una bandera informar d'aforament complet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195631_121351/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 31-05-2020
Oropesa es prepara per a obrir les seues platges amb noves mesures de seguretat i una bandera informar d'aforament complet

L'Ajuntament d'Orpesa ja el t tot llest per a obrir les platges al pblic. Aquests espais romandran oberts des de dilluns que ve, perqu acabarem d'entrar en la fase dues, i ser a mitjan juny quan compten amb tots els serveis per a garantir la protecci dels usuaris, segons explica l'alcaldessa, Mara Jimnez.

s per aix que Jimnez demana responsabilitat a tots els usuaris que des d'el prxim dia 1 acudisquen a les nostres platges, perqu han de seguir totes les pautes de seguretat marcades pel Govern.

Una d'aquestes mesures ser la creaci de carrils de trnsit d'entrada i eixida, tal com explica el regidor encarregat de l'rea, Jordi Llopis, qui recorda que la franja ms prxima al litoral, que habitualment s utilitzada per al passeig pels banyistes, s'abalisar perqu aquesta activitat es puga realitzar amb tranquillitat i complint amb les normes de distanciament social.

A ms, els equips de salvament i socorrisme seran els encarregats de controlar que els usuaris compleixen amb les normes de distanciament social i seguretat adequats. Un servei que es reforar amb ms personal els dies en qu existisca una major afluncia de banyistes per a evitar possibles contagis, avana Llopis.

Aix mateix, els vens i turistes podran descarregar-se una 'app' per a consultar en temps real l'aforament de cadascuna de les platges del municipi. En el cas que l'usuari no puga accedir a aquesta aplicaci, si la platja est completa s'hissar una bandera en la qual l'indicar, destaca l'edil.

Una altra de les novetats s que enguany les platges no comptaran amb dutxes, seguint amb les recomanacions per part de l'Agncia Valenciana de Salut, perqu suposen un focus de contagi.

D'aquesta manera, Orpesa converteix les seues platges en espais segurs perqu vens i visitants puguen gaudir plenament d'aquests espais. Els usuaris podran trobar en totes elles cartells informatius, aix com casetes en cadascun dels passejos martims on podran consultar tota la informaci necessria i les mesures que hem adoptat per a adaptar-nos a la nova temporada turstica, assenyala la primera *edila.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana