Orpesa: Oropesa refora la vigilncia policial en Torre Bellver i La *Colomera per a erradicar les carreres illegals de cotxes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195637_121357/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 01-06-2020
Oropesa refora la vigilncia policial en Torre Bellver i La *Colomera per a erradicar les carreres illegals de cotxes

L'Ajuntament d'Orpesa ha reforat el dispositiu policial de vigilncia en Torre Bellver i La Colomera amb l'objectiu de acabar amb el vandalisme i evitar la celebraci de carreres de cotxes illegals en totes dues zones del municipi, tal com ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez. Uns fets que porten ocorrent des de fa molt temps.

Volem erradicar aquests lamentables successos que produeixen nombroses molsties als vens que viuen en aquestes zones de la localitat i, per aix, la Policia Local ha intensificat els controls, explica la primera *edila. Els agents han establit un dispositiu de vigilncia totes les vesprades i realitzen controls per a eliminar aquests disturbis al ms prompte possible, afig. Un refor que va comenar divendres passat i que continuar aquesta setmana.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat que la Policia Local ja ha identificat a nombrosos joves que participen en aquesta mena d'altercats i, ara com ara, estan controlats. No obstant aix, des de l'Ajuntament continuarem utilitzant tots els mecanismes que tenim al nostre abast per a eliminar aquest tipus de successos i garantir el descans dels vens que viuen en Torre Bellver i La *Colomera, ha concls.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana