Orpesa: Orpesa renova els seus 4 platges amb Bandera Blava i una per al Port Esportiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195700_121417/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 10-06-2020
Orpesa renova els seus 4 platges amb Bandera Blava i una per al Port Esportiu

El municipi d'Orpesa tornar a lluir aquest estiu la bandera blava a les seues platges. Els *Amplries, Morro de *Gos, La Petxina i *Platgetes de Bellver han sigut guardonades amb aquesta distinci, la qual cosa testifica la qualitat de les seues aiges. A ms, el port esportiu del municipi ha tornat a revalidar aquesta mateixa distinci i se situa com l'nic de la provncia a obtindre-la.

Amb aquests distintius aconseguim reforar la poltica mediambiental a les nostres platges, aconseguim un desenvolupament sostenible del municipi i, a ms, reforcem la gesti ambiental en el conjunt del litoral municipal, explica l'alcaldessa, Mara Jimnez.

Les quatre platges esmentades, al costat de les de la *Reneg i les cales d'Orpesa La Vella i del *Retor, formen una oferta nica per a gaudir de sol, excellents aiges i activitats gratutes promogudes per les Regidoria de Turisme, tal com assenyala la regidora encarregada de l'rea, Silvia Arnau.

Amb les seues set platges reconegudes amb el certificat de gesti mediambiental ISO 14001, la Q de *Qualitur i amb la 'Q de Qualitat' a la Platja de la Petxina, el guard Bandera Blava premia el treball i esforos invertits a convertir a la localitat en referent del turisme de qualitat entre els objectius prioritaris. dona fe d'aix la implantaci del Sistema Integral de Qualitat Turstica En Destinacions (*SICTED) que tamb ha distingit a la Platja de la Petxina, la Platja Morro de *Gos i Els *Amplaries en 2019.

A ms de les banderes blaves, Orpesa comptar de nou enguany amb la distintiva Sendera Blava, un guard que s'ha atorgat a la Sendera Passeig del Faro per sis any consecutiu, segons manifesta Jordi Llopis, regidor de Platges i Medi ambient. Es tracta de una sendera que enllaa amb la plaa Mallorca, a la platja Morro de *Gos, i que contribueix positivament a l's sostenible del litoral, afig l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana