Orpesa: Orpesa celebrar la Setmana de la Moda al juliol amb desfilades, exposicions i un festival de curts


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195769_121479/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 16-06-2020
Orpesa celebrar la Setmana de la Moda al juliol amb desfilades, exposicions i un festival de curts

El municipi d'Orpesa es prepara per a vestir-se de llarg en una setmana en la qual l'elegncia i el glamur seran els autntics protagonistes. I s que la localitat costanera acollir, del 19 al 26 de juliol, la Setmana de la Moda, una cita que aterra per primera vegada i que coincidir amb la gala de *Miss i *Mister *World, que tamb se celebra en el municipi.

La regidora de Comer, Araceli de Moya, explica que a causa de la crisi sanitria, hem hagut de paralitzar nombrosos projectes, per hem decidit seguir avant amb la Setmana de la Moda, que s'ha retardat un mes i que comptar amb totes les garanties de seguretat per a poder previndre possibles contagis.

Entre els actes destaca la celebraci de dues desfilades, que tindran com a escenari la plaa de l'Esglsia i el carrer Sant Jaume, totes dues situades en el barri antic del municipi. Un d'ells ser de moda Espanya, i en ell participaran les candidates a Miss World, i l'altre ser de moda d'Orpesa, que servir com a aparador per a tots els comerciants que vulguen exhibir els seus productes, tant d'ornamentaci, d'indumentria i de complements, entre altres, explica de Moya.

A ms, la localitat presentar el concurs Fashion Film, un festival de curts relacionats amb la moda, aix com un cicle de xarrades amb ponents que aprofundiran en temes com la relaci entre la salut i la moda, relatant experincies prpies, incideix la edila.

Aix mateix, tal com avana de Moya, el municipi acollir una exposici d'indumentria amb maniquins que estaran exposats en diferents espais. Elaborarem un fullet informatiu per a organitzar un recorregut per la moda en el qual, alhora, vens i visitants puguen tamb conixer els encants de la nostra localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana