Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa millora i posa un toc de color al passeig martim de Morro de Gos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195802_121505/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 22-06-2020
L'Ajuntament d'Orpesa millora i posa un toc de color al passeig martim de Morro de Gos

L'Ajuntament d'Orpesa continua treballant per a tindre les seues platges llestes cara a l'arribada de turistes i visitants aquest estiu. El consistori ha realitzat millores en els passejos martims, en concret en el de Morro de Gos, perqu els nostres vens i estiuejants puguen gaudir d'un entorn agradable al qual hem donat un toc de color, tal com explica l'alcaldessa, Mara Jimnez.

Entre les millores dutes a terme en l'esmentada zona destaca el mur del passeig martim, que hem pintat, aix com els accessos a la platja Morro de *Gos, que ara estan decorats de diferents colors, d'acord amb les casetes de turisme de la Generalitat, avana la primera *edila.

A ms, hem aprofitat aquests treballs per a canviar totes les fonts del passeig, que presentaven un estat bastant deteriorat, s'han pintat els fanals i hem envernissat els bancs, incideix la *muncipe, qui declara que aquestes labors tenen com a principal objectiu millorar la imatge de la zona i els nostres passejos.

Cal recordar que la zona Morro de *Gos va ser durament castigada pel temporal 'Gloria', perqu va danyar part del passeig martim, que ja ha sigut reconstrut, aix com la zona que s'utilitza per a aparcament que est localitzada enfront de l'hotel *Koral, que tamb ha sigut reparada, tal com assenyala Jimnez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana