Orpesa: Colomer reconeix l'esfor dels cmpings de la Comunitat per 'per la seua capacitat d'adaptaci, renovaci, i qualificaci'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/195905_121580/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 02-07-2020
Colomer reconeix l'esfor dels cmpings de la Comunitat per 'per la seua capacitat d'adaptaci, renovaci, i qualificaci'

El secretari autonmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat el cmping Oasi a Orpesa per a conixer les installacions i posar en valor les mesures sanitries que han impulsat per a garantir la seguretat dels turistes.

Colomer ha felicitat els empresaris del sector del cmping "per traslladar un missatge de confiana als mercats i al client potencial" i ha recordat que "el sector del cmping s'ha caracteritzat per la seua capacitat d'adaptaci, renovaci, i qualificaci".

El responsable de *Turisme ha ressaltat la importncia de "els cmpings han contribut en la desestacionalitzaci del turisme en la Comunitat Valenciana, i en un moment com l'actual, hem de reconixer l'esfor que han realitzat per a aplicar protocols de seguretat de manera exemplar".

Colomer ha recordat que "2020 ser un any difcil i complicat per al turisme perqu el perdut ja no es recupera, hem perdut Setmana Santa i les festes ms emblemtiques, aix que ara el nostre objectiu s consolidar el que queda de temporada i al comps del que dicten les autoritats sanitries poder ampliar opcions de cara a 2021".

A ms, Francesc Colomer ha assenyalat que "el turisme tornar a ser la locomotora" i ha reconegut el valor de l'allotjament en la modalitat de cmping en la desestacionalitzaci i tamb en la desescalada post COVID-19, ja que "es tracta d'una modalitat lligada a la seguretat, a la connexi de la naturalesa, i a l'associaci amb un espai no congestionat, tres dels valors ara ms demandats".

Banderes Qualitur Torreblanca, Oropesa, Benicssim i Castell
Francesc Colomer ha assistit aquest mat a l'hissat de les banderes Qualitur de les platges de Torreblanca, Oropesa, Benicssim i Castell de la Plana.

Les banderes *Qualitur es tracta d'un reconeixement que anualment realitza *Turisme Comunitat Valenciana amb l'objectiu de promocionar l'excellncia de la les platges de la Comunitat Valenciana.

En 2020 s'han reconegut a 174 platges de 37 municipis de la Comunitat Valenciana pels seus certificats de qualitat, medi ambient i/o accessibilitat.

A la provncia de Castell un total de 51 platges de 10 municipis de la provncia han sigut guardonats per les banderes Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana.

En concret, Torreblanca ha obtingut la bandera Qualitur en 2 platges (*Nord i Torrenostra).

Orpesa ha rebut 7 banderes Qualitur a les platges de la Petxina, Els Platgetes, La Reneg, Cala del Retor, Cala Oropesa la *Vella, Morro de Gos i Els Amplaries.

Per part seua, Benicssim a ha obtingut la bandera Qualitur que concedeix Turisme CV en 5 platges : Voramar, Almadrava, Torre Sant Vicent, Els Terres i Heliopolis.

Castell ha rebut la bandera Qualitur en 3 platges: Gurug, Serradal i Pineda.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana