Orpesa: Detinguda una dona per estafar ms de 310.000 euros fingint ser advocada a Orpesa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196262_121906/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 15-09-2020
Detinguda una dona per estafar ms de 310.000 euros fingint ser advocada a Orpesa

La Gurdia Civil ha detingut a una dona de 33 anys d'edat vena de Castell i natural de Tunsia, com a suposada autora d'un delicte d'estafa continuada en haver efectuat operacions de reintegrament durant tres anys per un import de 311.000 euros del compte bancari de la perjudicada. La denunciant, natural d'Egipte i resident a Orpesa, va conixer a la suposada autora qui deia ser advocada, per a ajudar-lo en els seus trmits burocrtics a Espanya, ja que aquesta desconeixia l'idioma.
Aqueixa confiana que es va generar entre ambdues va fer que la vctima li participara les contrasenyes dels comptes bancaris, a fi de que l'ara detinguda, l'ajudara en la realitzaci de les gestions pertinents.
La detinguda va aprofitar durant un perode llarg de temps en qu la damnificada estava residint a Egipte, per a realitzar durant ms d'un any multitud de transferncies bancries a diferents comptes bancaris de la seua propietat, arribant a superar algunes d'elles els 60.000 euros, per a pagar suposadament entre altres coses, *lareforma del seu habitatge habitual, un local d'hostaleria que regenta i la compra d'un habitatge a Tunsia.
La Gurdia Civil estima que la quantitat estafada ascendeix fins als 311.000 euros. La detinguda juntament amb les diligncies instrudes van ser posades
a la disposici dels Jutjats de Castell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana