Orpesa: Orpesa promou el comer local amb la creaci d'una plataforma de venda 'en lnia'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196310_121945/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 22-09-2020
Orpesa promou el comer local amb la creaci d'una plataforma de venda 'en lnia'

L'Ajuntament d'Orpesa ha arrancat un projecte encaminat a la creaci d'una plataforma de venda 'en lnia' per a promoure el comer local. En la trobada han estat presents la regidora encarregada de l'rea, Araceli de Moya, la tcnic responsable de l'Agncia d'Ocupaci i Desenvolupament Local, Mara Segura, aix com els experts de l'empresa Global *Tech *Strategies, companyia especialitzada en la gesti i desenvolupament de ciutats intelligents i l'encarregada de l'execuci del projecte.

La nova plataforma estar a ple rendiment el mes de novembre, segons confirma de Moya, amb la finalitat d'aprofitar la campanya de Nadal. En aqueixa fase inicial s'inclour la formaci en digitalitzaci i l's de la plataforma per a tots aquells comerciants que vulga formar part d'aquest projecte, aix com un acompanyament en l'operativa del projecte fins al 31 de gener del 2021.

Es tracta d'una iniciativa ms necessria que mai a causa de l'actual situaci sanitria que vivim, en la qual els comeros han vist minvats els seus ingressos, explica la *edila. La creaci d'un '*market plau' s una eina que facilitar a l'empresariat local avanar en la seua trajectria cap a una completa i eficient transformaci digital dels seus negocis, un nou canal de venda que permetr promoure la dinamitzaci del comer local i combatre l'impacte de la crisi ocasionada per la *Covid-19, afig.

En aquest sentit, la regidora de Comer recalca que la batalla per a la supervivncia dels petits i mitjans establiments ja no s una guerra contra les grans superfcies comercials, sin que ara es disputa amb major intensitat en internet, un espai en el qual els usuaris poden comprar productes de qualsevol part del mn amb facilitat. S'ha produt un canvi de paradigma accelerat des del perode de confinament i aquesta evoluci s ja irreversible, adverteix la *muncipe.

La creaci d'aquest '*market plau' suposa un pas ms en el procs de conversi en ciutat intelligent i, per tant, en Destinaci Turstica Intelligent, tal com assenyala l'alcaldessa, Mara Jimnez, la qual cosa facilitar que la poblaci puga realitzar una gesti eficient dels recursos mitjanant la incorporaci gradual de diferents funcionalitats.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana